Brand management

A brand management nem más, mint a márka létrehozásának és fenntartásának művészete. Szeretem a művészet kifejezést használni a brand management definiálására, hiszen úgy gondolom a stratégiai döntések és tudatos tervezés mellett munkám jelentős részét képezi a kreatív alkotás.

A márkaépítés segítségével egy egységes megjelenést kaphat vállalkozásod, mind online, mind offline területen. Munkám célja, hogy az általad közvetítetni kívánt márkaüzenet a kialakított koncepció részeként érjen el a vásárlókhoz, ügyfelekhez.

És miért is fontos, hogy vállalkozásod kommunikációja és arculata egységes legyen és, hogy koncepcióban gondolkozz? Mert így tudod magad megkülönböztetni a versenytársaktól, elkötelezetté teheted vásárlóidat a márkád/szolgáltatásod iránt, és nem utolsó sorban profizmust sugároz.

Szolgáltatásom kiterjed a social media platformok kezelésére (Facebook, Instagram), a weboldal tartalmi frissítésére, PR cikkek írására, egyéb kreatív alkotófolyamatokra. Munkáimat a projektek menüpontban tudod megtekinteni.

Amennyiben teljes arculatot is szeretnél vállalkozásodnak (logó, névjegykártya, stb.), mert most indulsz el az utadon, vagy eljött a változás ideje, tudom kit kell keresned. Varga Balázs arculattervező, webdesigner és nem mellesleg a férjem, az én munkámat megelőző folyamatokban tud neked segíteni!

Keress bizalommal!

Malom

samu-cynthia-brandind samu-cynthia-branding-1