Az Flexum Thermal&Spa Mosonmagyaróvár arculatának tervezése során megtartottuk a korábbi logó főbb elemeit. Ezeket felhasználva, és modernizálva egy sokkal letisztultabb, egyszerűbb formavilágot hoztunk létre. Természetesen a logón kívül az arculat többi eleme is megújult. A névjegykártya különlegessége, hogy bár teljesen egyszerűnek tűnik, ha oldalról nézzük, láthatjuk, hogy három rétegből áll, a két fehér között egy kék sáv található. Az ajándékutalvány azon túl, hogy megjelenésében és formátumában megújult, egy utalvány tokot is kapott. Ezeken kívül a social media megjelenések, a hirdetések, a prospektusok, illetve a weboldal.

FLEXUM THERMAL & SPA – A MEGÚJULÁS FORRÁSA

A Mosonmagyaróváron található, több mint 50 éves gyógyfürdőben medencék, hatalmas zöld terek, impozáns belső pihenők, számtalan napozóágy , étterem és büfé várják vendégeket. A Flexum Thermal&Spa Mosonmagyaróvár az elmúlt években óriási fejlesztéseken esett át. A fejlesztése eredményeként mára már hét állandóan üzemelő- különböző vízhőfokú termálvizes élménymedence várja a gyógyulni, pihenni, sportolni vágyó vendégeket. 2020 tavaszán átadásra került továbbá az új, minden igényt kielégítő gyógymedence ( Arany és Ezüst medencék) – Európa TOP 5 egyik legjobb hatásfokú gyógyvizével. A termálfürdőben megnyílt a családok és gyerekek számára kialakított interaktív játékpark -Spray park- , gyermekmedence és bébimedence, melyek időszakosan a melegben üzemelnek. 
A gyógyfürdő 2000 méteres mélységből felszínre törő 74 Celsius fokos gyógyhatásában rendkívül gazdag termálvize minden korosztály körében közkedvelt. A fürdő és Mosonmagyaróvár hangulatos városkája pedig telis-tele van zöldövezettel és vízi területekkel.

Graphic design / Art director: Varga Balázs, Samu Cynthia
Fotó: Auxner Péter

Weboldal: www.flexumthermal.hu