Ingyen letölthető

karácsonyi ajándékkísérők

11 db ingyen letölthető karácsonyi ajándékkísérő

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem a karácsonyi készülődés egyik kedvenc része az ajándékok csomagolása. Rendszerint karácsonyi zene szokott szólni miközben összekészítem és csomagolom az ajándékokat. Bevallom, jobban megy a ragasztás és kötözés, ha forralt bort iszogatok mellé… 🙂

Abból kiindulva, hogy imádom a szép csomagolásokat, én is mindig nagy hangsúlyt fektetek az igényes, különleges csomagolás elkészítésére. Már évek óta natúr, barna csomagolópapírt használok (a Poppy Pods-tól kölcsönözve), a műanyag szalagokat nyers színű pamut zsinórra cseréltem, a díszítés pedig általában narancskarika, faág és a kézzel írt ajándékkísérő. 

Az ajándékkísérő címkék megírásával viszont minden évben bajban vagyok, mert vagy nem lesz olyan szép, mint amilyet szerettem volna, vagy egyszerűen csak nincs ötletem hozzá. Idén viszont előre gondolkodtam és megterveztem 11 darab kis kártyát. Ezeket tudjátok most ti is letölteni!

Nincs más dolgotok, mint az alábbi űrlapot kitölteni és én más küldöm is nektek a linket, ahonnan egyszerűen csak le kell töltenetek a PDF-et. Ezután következik a nyomtatás és a lyukasztás, majd nincs más hátra, mint felfűzni őket az ajándékcsomagok szalagjaira. Természetesen bármilyen papírt választhattok hozzá, amit a nyomtatótok elbír, én a különlegesebb hatás miatt átlátszó papírra nyomtattam és alá tettem egy púder színű lapot is.

Hova küldhetem a letölthető karácsonyi ajándékkísérő pdf-et?

*Az Adatkezelési Tájékoztatót megértettem és hozzájárulok, hogy Samu Cynthia az általam megadott e-mail címemre – hozzájárulásom visszavonásig – hírlevelet küldjön, az adataimat kezelje és kapcsolatba lépjen velem marketing célú megkeresésekkel. A jövőben bármikor leiratkozhatsz hírlevelünkről, ha rákattintasz a leiratkozás linkre a tőlünk kapott e-mailekben, vagy lépj kapcsolatba velünk az sc@samucynthia.com email címen!