Varga-Samu Cynthia

oktatás - Digitális felzárkóztatás

Fontosnak tartom, hogy minden korosztály hozzáférjen a digitális világ nyújtotta lehetőségekhez és biztonságosan tudja használni az internetet. A digitális felzárkóztatás terén az alábbi célokat szeretném elérni:

Az idősebb korosztálynak

Az idősebb korosztály biztonságos internet használata

Szeretném, ha az idősebb korosztály is megfelelő tudással rendelkezne ahhoz, hogy biztonságosan használja az internetet. A mai világban rengeteg csaló próbálja becsapni az embereket, és fontos, hogy az idősek felismerjék a veszélyeket, és ne dőljenek be nekik. Olyan oktatóprogramokat szerveznénk, amelyek segítenek nekik megérteni az online világ működését, és megtanítják, hogyan védhetik meg személyes adataikat.

Szülőknek

Szülők digitális tudatossága

A szülőknek érdemes lenne tudniuk, hogy gyermekeik mit csinálnak az interneten. Fontos, hogy tisztában legyenek az online tér veszélyeivel és lehetőségeivel, hogy megfelelően tudják irányítani és védeni gyermekeiket. Oktató előadásokat és workshopokat tartanánk, ahol a szülők megismerhetik a legújabb technológiákat, a közösségi média platformokat és az online biztonság alapjait.

Fiataloknak

Fiatalok digitális ismereteinek bővítése

A fiatalok számára szeretném megmutatni a legújabb digitális trendeket és technológiákat, például a mesterséges intelligencia alkalmazásait. Ezek az ismeretek nemcsak hasznosak lehetnek számukra a mindennapi életben, de a jövőbeli karrierjük szempontjából is előnyt jelenthetnek. Workshopokat és interaktív bemutatókat szerveznénk, ahol a fiatalok kipróbálhatják és megérthetik a legújabb technológiai fejlesztéseket.

Varga-Samu Cynthia